diumenge, 21 de febrer del 2010

Acte de presentació Corbera decideix

El dissabte 13 de febrer va tenir lloc a la societat Diadema la presentació oficial de la Plataforma Corbera Decideix, on hi van assistir més de 120 persones i representació de 34 entitats i partits polítics (excepte el PSC i el PP), per tal d’informar-se dels objectius de dita Plataforma. L’encarregat de fer les presentacions dels dos convidats i d’explicar una mica el funcionament i objectius de la Plataforma fou  en Jordi Secall, portaveu de la Plataforma Corbera Decideix.

L’acte d’una hora de durada comptà amb la presència de l’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Mora, que explicà el funcionament de la primera de les consultes pel dret a decidir que es va fer a Catalunya. També va explicar com és que Arenys de Munt va ser el primer poble i és que té molts anys d'organització de consultes per diferents temàtiques que afecten al poble. La intervenció d’uns vint minuts de durada va girar entorn de l’experiència, les dificultats, les sinergies, la dinàmica i posterior taca d’oli que s’escampà arreu del país a partir d’aquella primera consulta, i va posar l’èmfasi en la importància que representa el poble alhora de decidir com vol organitzar-se i cap a on vol caminar.

El següent en prendre la paraula fou en Diego Arcos,  president del Casal Argentí a Barcelona. En Diego amb un to desenfadat però molt il·lustratiu posà l’accent en la importància que té la immigració en el procés d’autodeterminació del nostre país. A més va posar èmfasi en la importància que per primera vegada, en unes eleccions es tracta a la immigració com a igual, ja que se'ls permet el dret a vot. 

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

©2009 Embat | by TNB